Despre autor

Mă numesc Viorel Dascălu.

Sunt absolvent al Institutului Teologic Adventist din Bucureşti şi sunt licenţiat în Teologie la Universitatea Babes-Bolyai (Facultatea de Teologie Protestantă).

La ora actuală lucrez ca pastor în judeţul Neamţ.

În decursul anilor, care au trecut din viaţa mea, m-am specializat şi m-am implicat în lucrarea cu tinerii, în consiliere şi în domeniul lucrului pe Internet.

 

Ce-mi place?

– Pentru că m-am născut într-un oraş de la poalele munţilor şi dealurilor – îmi place mult natura (în mod special zonele sau peisajele unde sunt munti şi dealuri ca la Piatra Neamt). Nu-mi plac deloc cei ce distrug natura.

– Pentru că Îl iubesc pe Dumnezeu – Îl respect, îmi place închinarea, prezenţa la Locaşul de închinare şi preţuiesc timpul cu El. Îmi displac total cei care Îl injură pe Dumnezeu, Îl critica, Îl batjocoresc sau Îl sfideaza.

– Pentru ca asa a zis Dumnezeu nu-mi place sa fiu singur. De aceea imi iubesc familia (sotia, parintii, sora, cumnatii, verisorii, unchii si matusile, bunicii, etc.) Nu-i plac deloc cei care nu respecta institutia sacra a familiei si o dispretuiesc.

– Pentru ca m-am nascut printre oameni si nu in salbaticie – imi plac oamenii, dar nu-mi plac cei salbatici.

– Pentru ca am fost slujit si ajutat de altii – imi place sa slujesc, sa ajut, sa vorbesc si sa incurajez pe cei ce trec prin momente grele. Nu-mi plac nepasatorii, indiferentii sau cei rauvoitori.

– Pentru ca sunt tanar – ii iubesc pe tineri si-mi place sa fiu printre ei. Imi plac activitatile tinerilor: jocurile, excursiile, drumetiile, taberele si intalnirile unde ei participa.

– Pentru ca le-a creat Dumnezeu si pentru mine – imi plac nespus de mult animalele, pasarile, insectele, pestii, nevertebratele marine… adica aproape tot ce misca. Imi displac total cei ce chinuie, macelaresc sau dispretuiesc animalele.

– Pentru ca sunt creationist – imi plac mult florile, copacii, algele, muschii si cam tot ce ar intra in capitolul vegetatie. Nu-mi plac cei care distrug irational paduri, poieni si campii.

– Pentru ca nu am alta cale sa imortalizez ce a facut Creatorul – imi place mult sa fotografiez, mai ales amanunte din lumea frumoasa a celor care nu cuvanta si din lumea minunata a plantelor.

– Imi plac mult colectiile interesante si valoroase – am mai multe astfel de colectii pe acasa. Nu-mi place sa adun becuri arse, capace folosite de sticla sau alte lucruri total inutile.

– Pentru ca sunt crestin imi place mult sa merg la Biserica in Ziua de Odihna stabilita de Dumnezeu. Nu-mi plac cei care nu-si iau timp sa frecventeze biserica.

– Pentru ca am ceasul la indemana – imi plac cei punctuali, cei ce se tin de cuvant si cei care nu te fac sa speri degeaba. Nu-mi plac neseriosii, ingamfatii si cei pe care nu te poti baza.

Imi place mult sa comunic.

Leave a Reply

Arhive
Vrei să pui o întrebare?
ianuarie, 2018
D L Ma Mi J V S
« Dec    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031