CONTACT

Spread the love

Vreţi să puneţi intrebări? Vreţi să aflaţi răspunsuri?

Aveţi vreo întrebare la care nu vi s-a răspuns până acum?

Dacă doriti să aflaţi un răspuns la o întrebare, nu trebuie să faceţi altceva decât să o scrieţi. Aşa s-au născut răspunsurile deja postate până acum.

Menţionez că întrebările pe care mi le veţi trimite (care sunt de interes general) şi răspunsurile la ele vor fi postate pe acest site pentru a fi de folos şi altora.

ATENŢIE!   FOARTE  IMPORTANT!
Nu folosiţi adrese de mail false sau invalide. Eu doresc să raspund la TOATE întrebările pe care mi le puneţi, dar nu toate vor fi postate şi pe acest site.

Dacă nu folosiţi adrese de mail valide, nu veţi primi răspunsul pe care îl aşteptaţi şi mă veţi judeca pe mine… ceea ce este incorect. Sunt foarte multe situaţii în care elaborez un răspuns şi încerc să-l trimit, dar primesc: „Delivery to the following recipient failed permanently”.

În consecinţă, vă rog să scrieţi cu mare atenţie adresa de mail.

Folosiţi instrumentul automat de contact de mai jos:

  Numele (obligatoriu)

  Adresa email (să fie REALĂ şi VALIDĂ)

  Subiect

  Mesaj

  Alte căi de a comunica:

  – scrieţi un e-mail la adresa:  viorelda @ gmail.com (fără spaţii). Eu am scris aşa ca să nu fie “furată” adresa de roboţi tip SPAM. Recomand această cale de comunicare. Zilnc îmi verific adresa de mail.

  – puteţi să scrieţi un mesaj (comentariu) acolo unde credeţi că e important şi pentru alţii. (comentariul va fi publicat doar cu acceptul administratorului)

  Dumnezeu să vă binecuvânteze!

  Lasă un răspuns

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.