Despre autor

Spread the love

Mă numesc Viorel Dascălu.

Sunt absolvent al Institutului Teologic Adventist din Bucureşti şi sunt licenţiat în Teologie la Universitatea Babes-Bolyai (Facultatea de Teologie Protestantă).

La ora actuală lucrez ca pastor în Biserica Adventistă de Ziua a Şaptea.

În decursul anilor, care au trecut din viaţa mea, m-am specializat şi m-am implicat în lucrarea cu tinerii, în consiliere şi în domeniul lucrului pe Internet.

 

Ce-mi place?

– Pentru că m-am născut într-un oraş de la poalele munţilor şi dealurilor – îmi place mult natura (în mod special zonele sau peisajele unde sunt munti şi dealuri ca la Piatra Neamt). Nu-mi plac deloc cei ce distrug natura.

– Pentru că Îl iubesc pe Dumnezeu – Îl respect, îmi place închinarea, prezenţa la Locaşul de închinare şi preţuiesc timpul cu El. Îmi displac total cei care Îl injură pe Dumnezeu, Îl critica, Îl batjocoresc sau Îl sfideaza.

– Pentru ca asa a zis Dumnezeu nu-mi place sa fiu singur. De aceea imi iubesc familia (sotia, parintii, sora, cumnatii, verisorii, unchii si matusile, bunicii, etc.) Nu-i plac deloc cei care nu respecta institutia sacra a familiei si o dispretuiesc.

– Pentru ca m-am nascut printre oameni si nu in salbaticie – imi plac oamenii, dar nu-mi plac cei salbatici.

– Pentru ca am fost slujit si ajutat de altii – imi place sa slujesc, sa ajut, sa vorbesc si sa incurajez pe cei ce trec prin momente grele. Nu-mi plac nepasatorii, indiferentii sau cei rauvoitori.

– Pentru ca sunt tanar – ii iubesc pe tineri si-mi place sa fiu printre ei. Imi plac activitatile tinerilor: jocurile, excursiile, drumetiile, taberele si intalnirile unde ei participa.

– Pentru ca le-a creat Dumnezeu si pentru mine – imi plac nespus de mult animalele, pasarile, insectele, pestii, nevertebratele marine… adica aproape tot ce misca. Imi displac total cei ce chinuie, macelaresc sau dispretuiesc animalele.

– Pentru ca sunt creationist – imi plac mult florile, copacii, algele, muschii si cam tot ce ar intra in capitolul vegetatie. Nu-mi plac cei care distrug irational paduri, poieni si campii.

– Pentru ca nu am alta cale sa imortalizez ce a facut Creatorul – imi place mult sa fotografiez, mai ales amanunte din lumea frumoasa a celor care nu cuvanta si din lumea minunata a plantelor.

– Imi plac mult colectiile interesante si valoroase – am mai multe astfel de colectii pe acasa. Nu-mi place sa adun becuri arse, capace folosite de sticla sau alte lucruri total inutile.

– Pentru ca sunt crestin imi place mult sa merg la Biserica in Ziua de Odihna stabilita de Dumnezeu. Nu-mi plac cei care nu-si iau timp sa frecventeze biserica.

– Pentru ca am ceasul la indemana – imi plac cei punctuali, cei ce se tin de cuvant si cei care nu te fac sa speri degeaba. Nu-mi plac neseriosii, ingamfatii si cei pe care nu te poti baza.

Imi place mult sa comunic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.