Despre site

Spread the love

Câteva lucruri despre prezentul “document”:

De mic copil am avut întrebări cu privire la multe chestiuni legate de viaţa pe acest pământ. Uneori, atunci când căutam un răspuns la vreo întrebare de a mea, găseam tot felul de binevoitori care să mă „ajute” să-mi lămuresc chestiunile care mă frământau. Marea problemă este aceea că nu oricine este „autorizat” să răspundă la orice întrebare.

 

De exemplu:

– dacă mă duc la un hoţ calificat, specializat şi cu mare experienţă şi-l întreb dacă ar fi indicat să mă apuc şi eu de furat – ce credeţi că mi-ar spune?

– dacă mă duc la un beţiv, care mai tot timpul stă trântit pe jos din cauză că e incapabil să se susţină pe picioare, şi-l întreb dacă ar fi potrivit să beau şi eu – care credeţi că ar fi răspunsul?

– când ar trebui să iau o decizie cu privire la o chestiune de moralitate, dacă aş cere părerea unui om profund imoral şi cu conştiinţa tocită – cum credeţi că m-ar ajuta să iau o decizie bună?

 

De aceea cred că e foarte importantă persoana de la care cerem sfatul.Deasemenea, este extrem de important să înţelegem că nu oricine poate să dea răspuns la orice întrebare, iar răspunsul să fie şi bun (util, moral, corect)

 

Blogul de faţă s-a nascut din dorinţa de a oferi şi altor căutători sinceri  răspunsuri pentru întrebările mari ale vieţii.

 

Materialele publicate pe acest site pot fi folosite de oricine, oricând şi oriunde – pentru asta a fost creat.

Deşi răspunsurile sunt free (la liber), trebuie să se ţină cont că e moral ca totdeauna să fie specificată sursa: www.intrebariimportante.ro.

Orice material alcătuit înseamnă muncă, timp, etc. Dacă ar fi fost cărţi, ar fi costat bani. De aceea a specifica sursa nu înseamna decât să preţuieşti acea muncă pe care a depus-o cineva.

De fiecare dată când voi prelua şi eu informaţii de la altcineva, voi specifica acest lucru. E moral.

Oricând sunt dispus la colaborare – primesc sugestii şi materiale care, dacă sunt utile, vor face obiectul unor noi postări pe acest site.

Pentru sugestii – folosiţi formularul de la CONTACT

Pentru întrebări – puteţi folosi acelaşi formular.

 

Vă multumesc pentru ca veţi cântări bine răspunsurile aşternute pe acest spaţiu virtual.

Domnul să vă binecuvânteze!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.