Epidemia de coronavirus este una dintre plăgi?

de | 7 martie 2020
Spread the love

Este coronavirusul o plagă, poate chiar una dintre ultimile plăgi? Se poate încadra această pandemie în numărul plăgilor descrise în Apocalipsa?

Conform Sfintei Scripturi evenimentele finale au o cronologie destul de precisă. Nu ar trebui să le amestecăm şi să le punem oricum pentru a susţine părerile noastre personale.

Pasajul biblic ce trebuie interpretat corect este Matei 24:6-14:

„Veţi auzi de războaie şi veşti de războaie: vedeţi să nu vă înspăimântaţi, căci toate aceste lucruri trebuie să se întâmple. Dar sfârşitul tot nu va fi atunci. Un neam se va scula împotriva altui neam, şi o împărăţie împotriva altei împărăţii; şi, pe alocurea, vor fi cutremure de pământ, foamete şi ciumi. Dar toate aceste lucruri nu vor fi decât începutul durerilor. Atunci vă vor da să fiţi chinuiţi, şi vă vor omorâ; şi veţi fi urîţi de toate neamurile pentru Numele Meu. Atunci mulţi vor cădea, se vor vinde unii pe alţii, şi se vor urî unii pe alţii. Se vor scula mulţi prooroci mincinoşi, şi vor înşela pe mulţi. Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci. Dar cine va răbda până la sfârşit, va fi mântuit. Evanghelia aceasta a Împărăţiei va fi propovăduită în toată lumea, ca să slujească de mărturie tuturor neamurilor. Atunci va veni sfârşitul.”

Trebuie subliniat faptul că războaiele, cutremurele, foametea şi pandemiile sunt doar „ÎNCEPUTUL DURERILOR”.

Toate aceste semne au fost şi poate vor mai fi. Nu suntem la primele epidemii de pe faţa pământului. Nu suntem nici la primele războiae. Am mai trecut prin cataclisme şi sigur vor mai urma altele mai grave.

Toate acestea sunt avertizări importante.

Matei 24:32-33:

 „de la smochin învăţaţi pilda lui: Când îi frăgezeşte şi înfrunzeşte mlădiţia, ştiţi că vara este aproape. Tot aşa, şi voi, când veţi vedea toate aceste lucruri, să ştiţi că Fiul omului este aproape, este chiar la uşi.”

Sfârşitul va fi marcat în mod special de PREDICAREA MONDIALĂ a Evangheliei. Aşa spune însuşi Domnul Isus Hristos.

Este foarte adevărat faptul că aceste evenimente dezastuoase dau panică majoră în mijlocul populaţiei. Dar tot la fel de adevărat este şi faptul că, după trecerea acestor situaţii grave, populaţia revine imediat la stilul de viaţă anterior declanşării crizei. Abia lucrul acesta este cel mai grav.

Citeşte cu atenţie articolul anterior – cel care are titlul: „O scurtă cronologie a timpului sfârşitului”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.